19 August 2010

Hektisk aktivitet i Kangerlussuaq

tekst
Sidste oprydning i lagerbygningen.

Da alle nu er ude af lejren er det blevet tid til at forberede lagerbygningen og kontoret i Kangerlussuaq til nedlukning. Men først skulle alle de sidste iskerner og det videnskabelige udstyr sendes afsted. Der var brug for mange folk til at sortere al fragt og is fra lejren i destinations-bunker. Fragt er blevet sendt til Danmark, USA, Canada, Frankrig, Tyskland, England, Schweiz og Japan. Desuden er is blevet sendt til Danmark, USA og Canada. Vores gaffeltruck og lastbil har været i fuld gang med at flytte rundt på al last. Torsdag og Fredag forlod de fleste resterende NEEM’ere Kangerlussuaq og nu er kun FOM’erne tilbage for at rengøre lageret og lukke kontoret.

Fredag aften var NEEM vært for den traditionelle middag i roklubben for at markere slutningen på sæsonen. Det er vores måde at vise vores påskønnelse af det gode og konstruktive samarbejde mellem NEEM, 109th, CH2MHill Polar Services, KISS manager, mekanikerne og Air Greenland Cargo Terminal folkene. Tak til jer alle.

Vejret ved NEEM for de sidste 4 dage (Fra PARCA vejrstation):
Totalt overskyet. 8kt vind fra SV. Temperaturer dag og nat mellem -3°C og +1°C (!!!!). Vi og 109th er utroligt heldige at vi fik vores sidste folk ud før vejret skiftede om onsdagen. Ellers ville de stadig sidde i NEEM.

Vejret i Kangerlussuaq:
Solrigt. Milde vinde fra Ø. Temperaturer mellem +4°C og +16°C.

Søndag forlod de sidste 2 folk Kangerlussuaq og dette er den sidste side i årets felt dagbog. Tak for jeres opmærksomhed. Vi håber at være tilbage online næste år igen.

FOM J.P. Steffensen

tekst
Medlemmer af 109th, CH2Mhill Polar Services og locale samarbejds partnere fra Kangerlussuaq kort før den afsluttende middag ved roklubben.

← Forrige dagbogsblad   Næste dagbogsblad→