30 April 2015

Alle melder alt OK

NEEM lejren set fra 109'eren

NEEM, som der så ud ved den første flyvning ind til lejren


Fra i morgen kan du kun læse RECAP dagbogen på engelsk og på RECAP’s hjemmeside!

I dag blev de første paller med den nye PistenBully fløjet ind til NEEM via Thule. Med ombord var endvidere paller med udstyr til GRIT traversen og brændstof til lejren.

Også i dag trækker Mestervig størst opmærksomhed: Dennis blev vækket midt om natten af en isbjørn, som kiggede ind af hans vindue…

NEEM
Vi har haft to flyvninger til NEEM. Landingsbanen er fin, og kun nogle ganske få ujævnheder mangler at blive jævnet ud. Så landingsbanen er nu godkendt til at kunne modtage det tungt ladede fly i morgen, hvor den nye PistenBully gerne skulle ankomme.

Lejren har modtaget PistenBully bæltet, tre paller med GRIT udstyr og 6500 l brændstof.

Renland
Radarteamet melder alt OK. De har udført de første målinger langs kanten af gridet, men blev nødt til at skære hjørnerne af på grund af gletscherspalterne.
VSAT kommunikationssystemet er stadig ikke klar, så al kommunikation er begrænset til Irridium telefonerne.

Mestersvig
Vejret har været flot - og ikke flere isbjørne i sigte. Efter at have ordnet gods, inviterede det lokale personale på en snescooter tur.

Constable Point
Containerne er fundet og gravet fri af sneen. De vil nu blive flyttet hen til bygningerne, hvor det er lettere at gøre indholdet klar til at blive fløjet afsted med det lille Baslerfly.

Stor tak til lufthavnspersonalet, som har hjulpet med at gøre godset parat – det har været en kæmpe hjælp!

Kangerlussuaq
Alt er mere eller mindre parat til NEEM og Mestersvig flyvningerne, så dagen er gået med at ordne småting. Planen er at foretage to flyvninger til NEEM og en til Mestersvig i morgen.


FOM’erne

← Forrige dagbogsblad   Næste dagbogsblad→