Kernebrud og sushi på samlebånd
Gunnar udfører vedligeholdelsesarbejde på Pistenbully’ens kran
I dag har borerne forsøgt at forbedre kernekvaliteten ved at ændre skær og arbejde med andre forbedringer på boret. Resultatet er at boringen selv kører som smurt, kernerne er lange (længere end 1.50 m i sidste to run), chips-opsamlingen er god, men desværre har kernerne stadigvæk mange interne brud. Her til aften blev væskeniveauet i hullt hævet til omkring 50 m over bunden for at teste om det skulle have en positiv indflydelse på morgendagens kernekvalitet. Ellers har det været en god dag i lejren med måling af den første AWI radar grid line, en god produktion i CFA lab og science trench, samt en travl sushi produktion i køkkenet.
Hvad vi har lavet idag:
1. NEEM S1 boredybde: 291.66 m
2. CFA måling af is fra brittle zonen: bag 2206 – 2273 (1212.75 – 1250.15 m). 22 m målt. 59%
3. NEEM S1 iskerneopskæring: bag 468 - 519 (256.85 - 285.45 m)
4. Første AWI radar grid line blev målt
5. Vedligeholdelse af Pistenbully kran
6. Nydt et super Sushi måltid tilberedt af Sarah og Yoshinori
Ad. 2. Brittle zone isen bliver bedre. I dag kunne 59% af isen måles (sammenlignet med gårsdagens 59%). Både isotop- og gasinstrumenterne er koblet på målingerne.
Vejret: En blanding af skyer, blå himmel og snebyger. Temperaturer -8 °C til -15 °C, 2 - 7 m/s vind fra V -> S -> Ø -> N -> Ø.
FL, Anders Svensson
To sushieksperter presenterer et imponerende og velsmagende måltid
← Forrige dagbogsblad | Næste dagbogsblad→ |