1 August 2012

NEEM lejren ændrer udseende

Isblokkastning: Myriam kaster sin isblok så langt hun kan, mens Peter ser på.

 

I dag afsluttede vi arbejdet med at pakke boreudstyr på de store tunge slæder, og området rundt om den tidligere borehal er nu helt ryddet for gods.

Sverrir og Lou blev også færdige med at flytte værkstedet, og med at fylde hullet, som det efterlod, op med sne. Vi fik også styr på tømmeret, lagt det på slæder og flyttet det ind til lejren.

Der er nu færre og færre ”øer” med gods rundt omkring i lejren, og langsomt men sikkert bliver større og større områder givet tilbage til naturen.

Vi føler os trygge ved tanken om, at lejren skal stå færdigpakket d. 11 August, når vi lukker lejren.

Også i dag måtte vi døje med tøvejr og arbejde med vådt udstyr. Ved middagstid var skydækket så tykt, at det var muligt at se køretøjernes lys i det dunkle dagslys...

... MEN,  de islympiske lege fortsatte, og i dag blev to discipliner indenfor isblokkastning afviklet. Peter (DK) kunne pryde sig med titlen som Islympisk mester i længdekast. En fornem andenplads  indtog Alexandra (UK), og en  tredjeplads  blev hentet sikkert hjem af Bo (DK).  Indenfor præcisionskast rakte J.P’s. (DK) kast til det øverste trin på sejrsskamlen, Myriam (F) kastede sig til en sikker andenplads, og Anne Katrine (DK) placerede sig lunt i svinget til en tredjeplads.

Hvad vi har lavet i dag:
1.  Luftprojekt med prøveudtagning
2.  Afsluttet pakning af boreudstyr på slæder
3.  Pakket slæde med tømmer, og kørt det ind i lejren
4.  Pakning og dokumentering af tømrernes slæde er i gang
5.  Konsolideret gulv og vægge i tømrernes værksted med sne
6.  Genopfyldt hullet, hvor tømrernes værksted stod
7.  Forlænget kassen, som angiver hvor det dybe borehul er, og sat låg på
8.  Afviklet to discipliner indenfor isblokkastning under det internationale islympiske 
     lege

Vejret:-6°C til -2°C. Vind mellem 5 – 10 kt fra SV. Overskyet og med snebyger dagen igennem. Fra kl. 21:00 en svag opklaring.

Konkurrenter i de islympiske lege: Anne Katrine, Myriam, Lisbeth, J.P. , Peter, Bo og Satow i ivrig diskussion under afvikling af en af dagens discipliner indenfor isblokkastning.

 

Deltagerne i isblokkastning. Fra øverst til venstre: Alexandra, Anne Katrine, Bo, J.P., Lisbeth, Myriam, Peter og Satow.

 

FL, J.P. Steffensen

← Forrige dagbogsblad 
                                                        Næste dagbogsblad→